Anna Haugsted Dehn

Anna Haugsted Dehn

Redaktør

Beskæftiger sig med:
Rusland, Hviderusland og Ukraine.


Anna er kandidatstuderende i samfundsfag og russisk på Københavns Universitet og interesserer sig særligt for sikkerheds- og udenrigspolitik i Ruslands interessesfære. Hun var praktikant på den danske ambassade i Moskva i 2019 og har tidligere arbejdet frivilligt med unges politiske deltagelse i Ukraine, i et tværpolitisk projektsamarbejde med et ukrainsk ungdomsparti.

E-mail: anna@magasinetroest.dk

Ida Sparre-Ulrich

Ida Sparre-Ulrich

Redaktør

Beskæftiger sig med: 
Hviderusland, Moldova, Rusland og Ukraine, og Kaukasus- Armenien, Aserbajdsjan og Georgien.

Ida er cand.mag i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet med speciale i moderne russisk litteratur og kultur samt russiske og østeuropæiske eksilmiljøer under Sovjetunionen. Hun har i flere omgange boet i Sankt Petersborg, i 2015 og 2016 i forbindelse med arbejde for organisationer i byen og for at studere russisk og i 2018 som praktikant for Dansk Kulturinstitut. Ida er en af redaktionens kultureksperter.

E-mail: ida@magasinetroest.dk,
Telefon: +45 28928397

Julie Arnfred Bojesen

Julie Arnfred Bojesen

Redaktør

Beskæftiger sig med:
Kaukasus – Armenien, Aserbajdsjan og Georgien.

Julie har en bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet og en MA i Communication for Development på Malmö Universitet. Hun har erfaring med journalistik og formidling, foreningsarbejde og frivillig ledelse.  Hun har boet i Ukraine i forbindelse med praktik på ambassaden i Kyjiv og har et stort netværk i hele Østeuropa pga. udvekslingsaktiviteter og partnerskabsprojekter. Julie er redaktionens generalist med stor interesse for hele vores fokusområde.

E-mail: julie@magasinetroest.dk 

 

 

Torben Hede Hansen

Torben Hede Hansen

Redaktør

Beskæftiger sig med:
Albanien, Bosnien og Hercegovina, Bulgarien, Kosovo, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Rumænien, Slovenien, Tyrkiet og Grækenland.

Torben har en akademisk baggrund fra historie og Europastudier ved Aarhus Universitet og Katholieke Universiteit i Leuven.  Han har været i praktik ved den danske ambassade og arbejdet ved Europarådets lokalkontor i Beograd. Han har arbejdet med forretning og økonomi, politik, EU-udvidelse, selvstyre, pressefrihed, menneskerettigheder, minoritetsrettigheder, ligestilling og kultur. Han har været frivillig på Kulturni Centar Rex samt Slobodna Zona filmfestivalen og arbejdet for rettighedsorganisationen U Pravu Si. Torben er en af redaktionens erfarne radiostemmer.

E-mail: torben@magasinetroest.dk
Telefon: +45 28 73 83 81