Magasinet rØST søger en ny praktikant til forårssemestret

Følger du med i de kulturelle og politiske forhold på Balkan, i Rusland, Kaukasus eller Central- og Østeuropa? Eller har du lyst til at prøve kræfter med artikeludgivelser, WordPress og fondsansøgninger? Så er Magasinet rØST meget interesseret i at høre fra dig!

Magasinet rØST er et gratis onlinemedie dedikeret til at oplyse den danske befolkning om Central- og Østeuropa. Vi sætter fokus på vores naboer mod syd og øst; lande og områder, der ellers ikke har den store bevågenhed i traditionelle danske medier. Vi formidler grundigt researchet og analyserende journalistiske artikler, der på én og samme tid informerer og perspektiverer.

På rØST arbejder vi med en flad struktur, og derfor er der derfor rig mulighed for at præge magasinet indenfor det felt, der er interessant for dig. Alt efter eget engagement er der god mulighed for både at udvikle konferencer, bladudgivelser og studieture. rØST er et sted, hvor du kan bruge og forbedre dine formidlingsfærdigheder og samtidig få en hel masse viden om Østeuropa med på vejen – alt med det gode formål at nedbryde stereotyper og fordomme.

Pt. er vi seks redaktører, som tilsammen tager os af indkomne artikler, redigering, ideer og endelig publikation. Vi mødes ca. en gang om måneden til redaktionsmøde, og ellers justerer man selv sit engagement. Når vi planlægger dit praktikforløb, er vi ligeledes fleksible i forhold til eksaminer og forskellige semestersammensætninger, men som udgangspunkt løber stillingen fra 1. februar til 1. august.

Praktikstillingen er ulønnet, da hele Magasinet rØST er baseret på frivillig arbejdskraft.

Er dette interessant for dig, så skriv en mail til redaktion@magasinetroest.dk med nogle ord om dig selv og eventuelle ideer for magasinet. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til vores nuværende praktikant, Elma, på elma@magasinetroest.dk:

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

MAGASINET rØST LEDER EFTER EN STUDIETUR ARRANGØR

Magasinet rØST ønsker at lave en studietur til Georgien for vores læsere og i den forbindelse leder vi efter interesserede til at være arrangører af denne. Som arrangør vil du have rig mulighed for at dele dine ideer og viden om Østeuropa samt være en del af et team der planlægger turen for gruppen, helt ned til den mindste del.

I vil ved hjælp af denne rejse have mulighed for at udvikle jeres kompetencer indenfor koordinering og planlægning. Magasinet rØST vil naturligvis hjælpe med råd og vejledning under planlægningen.

Interesserede i denne mulighed er velkommen til at kontakte mig på elma@magasinetroest.dk for yderligere informationer.