BLIV SKRIBENT

Magasinet rØST har til formål at tilbyde spændende indsigt og viden til alle, der er interesserede i Østeuropa. Vi modtager gerne forslag til artikler fra akademikere, studerende, skribenter, politik- og kulturnørder.
Du kan orientere dig nedenfor i vores kategorier for at få et billede af, hvad vi udgiver. Hvis du sidder med et tema, som du ikke ved, hvor hører til, kontakt da gerne Ida Sparre-Ulrich på ida@magasinetroest.dk.

Alle artikler sendes til redaktion@magasinetroest.dk, medmindre du har en særlig redaktør, du vil i kontakt med, i så fald kan du finde de enkeltes kontaktoplysninger under ‘Kontakt’. Artikler skal maksimalt være 7.500 tegn.

Kategorier

Politik

Denne kategori indeholder politiske analyser, både nationale og internationale. Det er også her, valgreportager hører til. Debatartikler hører også under denne kategori.

Samfund

Under denne kategori hører alt, hvad der vedrører civilsamfund: artikler om NGO’er, korruption, økologi, samfundsstrømninger med videre. Alt det der påvirker samfundsstrukturerne men som ikke direkte er partipolitik.

Kultur

Denne kategori handler om kunst og kultur og alt det, der vækker begejstring hos Østeuropanørder. Det er også her rejseberetninger, omtaler af udstillinger, guider til østeuropæiske byer, boganmeldelser, musik- og koncertanmeldeser og sportsrelaterede kommentarer hører til.