Magasinet rØSTs Baltikum redaktør gæster Café Globen i København søndag den 29. oktober kl. 15-17 for at fortælle om Letland som rejsemål og særligt landets indviklede, men fascinerende historie. Eftermiddagen vil blandt andet byde på fortællinger fra Mads Michaels første rejse til Letland for 35 år siden , men også om de overraskende historiske forbindelser der er mellem Letland og Danmark. Mads Michael bor til daglig i Estland, men har en passioneret interesse for alle tre baltiske lande i over 35 år. Han har skrevet en bog om Estland og senest bogen ”Letland – Historie og seværdigheder”, der vil blive præsenteret under foredraget. Begge bøger vil være tilgængelige og kan erhverves under foredraget. Siden 2019 har Mads Michael også skrevet en række artikler for rØst om Baltikum. Gratis adgang forhåndstilmelding ikke nødvendig.

Link til foredrag: