SØGES | Magasinet rØST søger nye redaktører. Det er gået vores frivillige redaktion rigtigt godt, og med adskillige forfremmelser mangler vi nye redaktører, der har lyst til at bruge tid på vores magasin i de næste år. Derfor har vi brug for DIG, der brænder for formidling og oplysning om Centralasien, Central- og Østeuropa.

Der er brug for alle slags redaktører

Redaktionen har både plads til eksperter med specialviden om kultur, politik eller samfundsforhold i de centralasiatiske, central- og østeuropæiske lande og til dem, der mest brænder for sproglig formidling og redaktionelt arbejde. Vores hovedopgave er at udgive artikler, men vi bliver også involveret i paneldebatter og arrangementer eller hentet ind som eksperter i radio og TV.

Vi sigter efter at skrive velunderbyggede, analytiske artikler med viden, du ikke kan få andre steder i det danske medielandskab. Det er vigtigt for os at nuancere og fremme den oplyste debat uanset emnet.

Det er ikke centralt, om du er studerende, nyuddannet, professor, selvstændig, journalist, pensionist eller noget helt syvende, det centrale er interessen for at være en del af et magasin og et netværk, der oplyser om Østeuropa og bekæmper disinformation. Se mere om vores mission her.

Du har:

  • Mod på at redigere og publicere artikler fra vores skribenter
  • En skarp pen og gerne interesse for selv at skrive
  • Lyst til at netværke for rØST og finde nye skribenter
  • Viden om og interesse for politik, samfund eller kultur i Centralasien, Central- og Østeuropa

Vi tilbyder:

  • Et uforligneligt netværk af Østeuropaeksperter i hele Danmark
  • Redaktionsmøder med faglig sparring og hyggeligt samvær
  • Mulighed for at promovere dig gennem rØST’s arbejde, for eksempel ved at få en plads på vores foredragsside eller ved at bidrage til Radio og TV.

Vil du være med?

Så skriv en mail til redaktion@magasinetroest.dk om hvem du er og hvorfor du er interesseret. Gerne inden 2. april. Vi ser også gerne, at du sender en kort idé til en artikel om et aktuelt emne. Få hjælp til hvordan her: Bliv skribent

På den måde kan vi nemlig både se, hvordan din skrivestil er, og du kan opleve redaktionsprocessen fra skribentsiden, før du tager fat på at gøre det fra redaktionssiden. Det har vi god erfaring med.

Hvis der ikke er et emne, der ligger lige for, er du også velkommen til blot at sende lidt tekst om, hvad du kunne tænke dig at lave på Magasinet rØST.